check Kaua'i weather

remote linking process

dutch version

for use with remote participation on march 5, 2005

http://www.spiritheart.org/images/na.gif

 

printer friendly PDF version
requires Adobe ReaderT

Dutch Version
French Version


meditatie 5 maart

Om de Spiraal van Nieuwe Energie te verwelkomen en te gronden die op dit tijdstip wordt uitgezonden vanuit de Grote Centrale Zon.

Vertaling van de meditatie op www.spiritheart.org

Namens aartsengel Michael nodigen Starchild en Spiritheart jullie uit, waar je ook bent, om op 5 maart je eigen tijd en ruimte te creŽren om jullie energie met de onze te verenigen om deze prachtige energie op deze planeet te verwelkomen.

Voorbereiding: Kies voor jezelf een rustige plek waar je ongestoord deze meditatie kunt doen. Maak er een ritueel van: Steek kaarsen, wierook aan, zet geurende bloemen, bv. witte rozen neer enz., alles wat voor jou goed voelt. Zorg dat je lekker zit. Kom even tot rust voordat je met de meditatie begint door een aantal keren goed in je borst en buik te ademen. (lukt dit niet: doe alsof je een ballon volblaast, de volgende ademhaling is vanzelf een vanuit je buik)

1) Visualiseer jezelf als deel van de groep op het landgoed van Spiritheart op Kauai , HawaÔ. Smaragdgroene steile wallen rijzen tot in de hemel. De azuurblauwe zee glinstert in de tropische zon. Tropische vogels met witte staart zweven langs je omhoog op een zachte Hawaiaanse bries. Deze zachte bries neemt jou mee omhoog op je vlucht door de boog van een prachtige heldere regenboog.

2) Adem nu diep in naar je hart. Uitademen doe je tegelijkertijd door je kruin naar boven de kosmos in, als door je voeten, diep naar het middelpunt van de aarde. Ga door met deze manier van ademhalen tot je licht je lichaam, en energie je hart voelt vullen (je een overbrenging van energie in je hart voelt)

3) Voel de aanwezigheid van de Amatrix engelen wanneer ze door de PHI Poort gaan en de matrix van Gaia in hun harten verzamelen en bijeenbrengen. Open je hart om de kristallen, geometrische lijntekeningen (kristallijnen) van het hologram van de Nieuwe Aarde te ontvangen. Om zo, ieder op zijn eigen manier, een stroom te worden voor de wedergeboorte van onze planeet in de Nieuwe Aarde Ster.

4) Vraag nu om de hart inscriptie van de Amatrix engelen te ontvangen. Dit is een heilige geometrische kristallijntekening van een ROOS in je hartchakra: de lotus en de roos. Neem alle tijd om de inscriptie diep in je hele wezen te laten integreren. Weet en voel dat jij en het goddelijke patroon van de Amatrix engelen EEN zijn. Als je wilt , kan je je richten op de roos amatrix mandala beneden- om je te harmoniŽren met deze vibratie.

5) Zie jezelf nu met VLEUGELS VAN LICHT , die als bogen van licht uit je hart stromen , bewegen door, in en over het hologram van de Nieuwe Aarde. Je zaait de aanwezigheid van HET PURE LICHT VAN DE LIEFDE.

6) Voel de helende aanwezigheid van het pure licht van de liefde diep in je. Al je energielichamen zijn gedrenkt in en doortrokken van het pure licht van de liefde.

Laat ons de aanwezigheid van het pure licht van de liefde verankeren, samen met de golf van amatrix engelen, die met hun kristallijnen velden over de hele levende aarde trekken om het pure licht van de liefde te laten opnemen in haar ZIJN.

Activeer vanaf nu regelmatig de inscripte van de Amatrix engelen in je hart. Tap uit de sprankelende energiestromen van de Amatrix engelen en voel de fluwelen aanraking van hun vleugels van licht. Dit is een diepe spirituele bron waaruit je kunt drinken voor de rest van je leven.
 

translation by Mariska Linnenbank

 

global march 5th phi gate gatherings